Födelsedag

Födelsedagar är normalt ganska hektiska morgnar. Alla ska iväg någonstans, oftast rätt tidigt dessutom. Men idag på Julias 16-årsdag, var precis alla tidsmakter med oss. Småsykonen var lediga från skolan och födelsedagsbarnet själv behövde inte åka förrän kvart i elva. Till och med min man hade en stängning på förskolan och var den som skulle iväg tidigast av oss – halv tio.

Jag tror det är första gången jag haft alla paket klara kvällen innan. Normalt brukar jag sitta och bita av tejpbitar och leta saxar tidigt den morgonen. Vi slår allt som oftast in våra paket i VK, både för pappersåtervinningen och för att vi varit utan presentpapper tusen gånger.

Nu har det blivit sport att hitta ”rätt” artiklar och tidningsbilder som pryder framsidan på paketen, man slår ju inte in en present med en Lövenbild på till exempel.

En kommentar

  1. Ronny

    Men bara om den visar bilden på när de hänger med sina huvuden efter en riktigt fin och kännbar förlust… =) Det är bara att välja och vraka i år, Oskarshamn igår,Rögle på Fredag etc,etc…..hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.