Lördagkväll

Det här blev ju en riktigt bra dag ju! SKulle stå och kursa korv för en lokal förening på den stora mässan i Norrrskenshallen men slapp det, då en herre förbarmade sig över mig och lät mig slippa. Tack Leif!

Så istället stavgick jag en timme som en furie runt löparbanan fyrtiotre varv eller nåt. I dagsljus. Nu har jag inga skrupler längre. Eller som en kompis uttryckte det: Du har helt enkelt kommit ut ur garderoben.
Jag svarade att jag hade tänkt komma i min garderob.

The Ark är lite för snabba att gå till. Samma sak med de flesta Backyard Babies låtarna på min Mp3a. Däremot är Scissor Sisters I dont feel like dancing helt ultimat. Så nu vet ni alla hur sakta jag går.
Open your eyes med Guano Apes går också bra. Sedär vilken tur att man har 17-åriga slynglar i Leksand på sitt msn som förser en med bra musik.

Sen simmade jag en timme utan värmeljus för att gottgöra gårdagen. Lyx!
Därmed var min barnfria tid slut och jag stekte pyttipanna och slevade i mattermosen för att plocka upp 11-åringen på ishallen för vidare färd till deras match mot Husum. Det blev storvinst som vi firade med att äta ute han och jag på tu man hand. Den övriga familjen var i Skellefteå och såg Modo få spö.

För att riktigt sätta pricken över i har jag och bästisen legat i varsitt hörn av min soffa och sett ikapp ungefär en miljon avsnitt av Desperate Housewives i sällskap med en tetra rödvin. Jag är på banan igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.