Stoppa tiden!

Hjälp! Jag hinner inte med. Just nu är det ett enda kaos här hemma. Sågspån och slipdamm överallt. Och arbetstempot är lågt, så lågt när det ska tajmas in målningar och sågningar mellan hockeymatcherna.

Idag hade jag och maken en liten ’diskussion’ om vad som skulle prioriteras här i världen. Det slutade med att JAG, den mest rutinerade och förstående hockeyfru man kan tänka sig, plötsligt stod som någon sorts mamma till en femåring och hotade med att rycka Canal+kortet ur mottagaren och tillintetgöra alla möjligheter att se HV71 mot Skellefteå om inte dörrfodren var slipade innan dess!
Fatta hur pressad jag måste ha varit!

Jag hade garanterat gjort det också, om han inte att slutat med att stå där och stampa och säga ’nu struntar jag minsann i det här’.

Men nu är vi sams igen och en del av slipdammet är borta. Själv ska jag börja rycka brädor i matrummet och ta igen det jag missade efter gårdagens snabbresa till bortamatch i Härnösand.
Nog för att det kommer en helg, men den är fylld med hockey, enrishämtning, kransbindning, ljusstöpning och glögg. Full med andra ord. Ja, inte jag utan helgen.

Stoppa tiden – jag vill kliva av eller på eller vad som helst som gör att jag hinner med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.