Adventstid kom…..

Jag gissar att jag borde vara hemma och städa idag. Hela dagen. Det är första advent i morgon och det vore ju onekligen trevligt att sitta med armarna i kors och äta saffranskrans mellan hockeymatcherna?

Istället tänker jag åka in till stora stan och se handboll. 11-åringen har tre matcher och dessutom målvaktsträning i hockeyn strax efter det. Ska han hinna till hockeyn så måste jag hämta honom i Umeå, eftersom han inte hinner se tjejernas match och åka spelarbuss hem. Och ska jag nu likast in till stan, så kan jag ju lika gärna se handboll en stund och kanske, kanske, kanske hinna titta på någon julklapp i nåt matchglapp?

Dessutom är jag fortfarande tillräckligt förkylnings-spak för att inte orka klättra på stegar och pallar och torka skåp. Jag kurerar mig helt enkelt med lite lagom handboll.

Äldsta dottern är belåten, för det innebär att hon får stora julpyntslådan infraktad till lägenheten utan att behöva lyfta ett finger. Innan första advent dessutom och med en påse mossa skickad från mormor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.