Mariestad

Det blev Mariestad. Ja, som vi sov i alltså. Jag som alltid har undrat hur hotellen överlever vanliga veckodagar insåg plötsligt att det är rätt mycket folk som bor där under veckorna. Hela Skövde var fullt till exempel. Så jag satt med kartan och kopplade upp datorn i bilen för att se var vi möjligen kunde landa härnäst. Det är ju ett tag sen man gick mellanstadiet och slaviskt fick lära sig alla plutteorter i sydsverige. Och Anton är redan inne på Europakartan så södra Sverige har återfallit i glömska hos undertecknad.

Vi checkade in, åt ute på en kinakrog och sen jobbade jag en timme innan jag konstaterade att de här sängarna inte gick att jämföra med Blå Avenys. Blä. Lite mörbultad känner jag mig efter först en natt på tågbrits, en halv dag i bil och så en natt på hårda madrasser.

Lite konstigt kändes det att landa i Göteborg mitt på dagen, hämta bilen och sen åka hem några timmar senare utan att ens har träffat lillebror som bor i stan. Å andra sidan har han bott hos mig två veckor under julen så vi kanske har fått vår beskärda dos av varandra.

Ska strax checka ut och börja hemresan, med några stopp förstås. Det där obligatoriska, läs IKEA. Egentligen vet jag inte om det är något jag behöver. Men jag vill ju ogärna missa tillfället när det ges.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.