Prioritera mera

Man hinner knappt med nånting numera. Det är helt enkelt för mycket oviktiga saker som tar tid i mitt liv. Matlagning. Läxor. Handla mjölk. Halsont. Feber.
Allt sånt där som jag tycker jag borde kunna bestämma över, göra så att det liksom inte finns.

Och så ska man prioritera nattsömnen. Och hockeyn då. Så i onsdags när jag hade sett hockey i Norrskenshallen och jobbat klart och klockan var halv elva då satte jag mig framför TV:n för att se den inspelade matchen mellan Malmö och Leksand. Jag hade dessutom hållit mig från resultatet så den blev ju riktigt spännande! Snacka om att lura sig själv.

Och ikväll är det U12 som har match så lill-sonen ska spela mot Hörnefors. Däremellan ska jag väl ha koll på att Leksand verkligen spöar Hammarby. Egentligen skulle vi ha haft städning på SCA för fotbollens räkning också.
Näe, dygnet har för få timmar. Det är bara att se. Frågan är om man kan förändra detta faktum eller om man helt enkelt måste ändra sitt liv?

En kommentar

  1. 39an

    JAPP! Tur att man BARA kan vara på ett ställe i taget. Det var bättre innan alla skulle vara tillgängliga och uppkopplade hela tiden. Ibland går man bara inte ätt nå för att man redan ÄR upptagen, sedan behöver man inte tala om varför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.