Vasalopps-känslan

Oj vad slut och less man blir efter en partyhelg.
Ja, jag tror faktiskt jag är lika trött som min svägerska och min brorsdotter som gick i mål i Vasaloppet för femton minuter sen. Och jag har faktiskt tänkt på dem av och till hela dagen, där jag ligger på Spa på Hotell Lappland i Lycksele!
Allvarligt talat så är jag skitstolt över att de tog sig genom det där projektet, även om jag inte tvivlade. Men svägerskan har försökt starta en gång förut och vaknade med feber sin första Vasaloppsmorgon. Hon gav sig ut i spåret ändå, men fick bryta, av förklarliga skäl. Därför tycker jag det är extra kul att hon faktiskt gick i mål nu. Min 18-åriga brorsdotter debuterade och var ännu snabbare i mål.
Jag pratade med min bror när han var och lånade vår bil för Mora-resan.
"Det är fredag och jag längtar som satan till måndag. Det är inte många fredagar i livet man säger det" sa han.
Jag förstod honom helt och fullt när han sa att den där Vasaloppsstarten har hängt som ett moln över huvudet på honom sen jul. Ändå har han åkt flera gånger förut, ja eller kanske just därför? Men är man tjurig så är man. Har man bestämt sig så har man. Jag är så sjukt nöjd över att jag aldrig är tillräckligt dum att gå med i den där nyårslöfteshaussen som kan få oanade konsekvenser!
Brorsan gick i alla fall i mål snett efter fyra idag, en bit före syrrans man som också har åkt. Därmed har jag räknat in min släkt som en bättre vallhund och tänker sjunka ner i bubbelpoolen och läka min sargade partykropp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.