21-årskalas

Efter att knappt ha hittat hem från Lycksele ( jodå, vi lyckades köra fel och höll fan på att hamna i Åsele) så slängde vi av väskorna hemma, beordrade barnen att slå in paket åt sin storasyster och åkte in till stan och Sofias 21-årskalas.
Som vanligt blev det ganska full rulle där. Jag har en stor och bullrig släkt som kan mäta sig med vilket stand-up-comedy-gäng som helst. Det gäller att vara på hugget hela tiden för det haglar kommentarer om precis allting till höger och vänster. Jag tänker alltid på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" när vi ses, för min mans beskrivning om hur det var att komma in i min släkt, den stämmer ganska bra överens med stackaren i filmen. Men som sagt, vi är ganska hjärtliga även om vi kanske är lite stora i käften och anser att det inte finns mycket som är heligt vad gäller samtalsämnen. Många viljor och åsikter.
Fast som idag när vi ses alla på kalas hos dottern som är så vuxen att jag blir alldeles mörkrädd och stolt i en salig blandning, ja då känner jag att jag verkligen älskar min familj och min släkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.