Kvalserien

Löven håller minst sagt på att underminera min ekonomi. 1-4 mot Borås. Vad är det här?? Det fattar väl vem som helst att det blir dyrare för mig att se hockey i Borås och Västerås än i Umeå? Vi får väl se hur det går ikväll.

Luleå klarade sig ifrån kvlaserien med en hårsmån. Jag sa innan säsong att drömmen vore att få både Mora och Luleå i kvalserien, eftersom min nyhetschef Everljung har gjort sitt bästa för att håna mig under den här säsongen. Den lilla överlöparen håller på båda de där lagen. Det har länge, länge sett ut som att jag skulle få rätt. Men, i sista omgången lyckades Luleå knapra sig kvar på Moras bekostnad. Och plötsligt så är han fullkomlig Luleåit min chef.
Så lätt kommer han dock inte att slippa undan.

För övrigt funderade jag på att göra som djurgårdsfansen gjorde för Wikegård när man samlade in pengar till hans böter. Jag hade tänkt gå med bössan för Jimmy Blixt jag.
Innan hockeyn ikväll ska jag ägna mig åt husmorsfasoner och baka och göra musli. Det borde räcka för att jag ska kunna sjunka ner i soffan ensam och ägna mig åt kontemplation framför puck eller möjligen friidrott. Jag har inte bestämt vad som är mer intressant än.

KLockan 22.30 går det ett program på ettan om Ångest. Det kan vara något för Lövenfansen att sikta in sig på. För att inte tala om Moras. Hörde du det chefen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.