Söt?

Min man tycker att jag är ’söt’ när jag kallar Johan Backlund för exleksing. Då undrar jag bara om Skellefteå-ikonen Johan Åkerman inte egentligen är stockholmare? Uppfödd i Bajen och med ett antal elitseriesäsonger i Solna AIK kan man väl knappast kallas Skellefteå-ikon? Nästa gång min man försöker anknyta honom till Skellefteå ska jag prova med att kalla honom ’söt’ så får vi se om det är ’samma lika’

Och om Skellefteå-pojken Johan Backlund säger jag bara att han inte har stått en elitseriematch med Skellefteå. Det gjorde han däremot med Leksand. Ja både Allsvenska och Elitserie. Och när han skulle ’hem’ igen, så gick han till Timrå. Därmed är den diskussionen avslutad. Och Leksandströjan med namnet Backlund på har jag kvar.

Jag gissar att det där ’söt’ är ett uttryck för det kalla krig som normalt förs under kvalserien, men som i år blev lite lugnare just för att Skellefteå klarade sig ur den med ett nödrop.

’Åh vad skönt, nu kan man hålla helt och hållet på Leksand i kvalserien’ sa min man.
Barnen skrattade så de låg dubbelvikta och kallade honom värsta lögnare.
’Seriöst farsan, du skulle aldrig hålla på Leksand, ge dig’

Nu hävdar han att han ABSOLUT kommer att stödja mig och hålla på Leksand, men jag gissar att det handlar om att han vill ha någon form av umgänge med mig närmaste veckorna. Och han inser att det inte kommer att gå om Leksand floppar. Då blir det iskallt tills jag har hämtat mig om en månad eller två.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.