Ångest och kval

Idag smäller det. Jag sitter i min blåvita Leksandströja och försöker fokusera på frukost just nu. Jag har inte ens kunnat äta. Det är helt sjukt. Från det jag slog upp ögonen har hela mitt inre varit i totalt uppror. Ja, innan också tror jag för jag har sovit ruggigt oroligt. Kvalserien är som sagt var ångestladdad.
Nu har jag just beställt matchen på Sverigewebben för 50 kronor, eftersom ingen TV-kanal tänker sända matchen. Helt ofattbart.
Jag försöker få sonen att koppla upp min dator mot stor-TV:n nu, men frågan är om kvalitén håller.

För övrigt frågade kommunchefen om stalltips inför kvällen, eftersom jag redan i den inledande omgången tippade att Timrå och HV71 skulle ta sig vidare i SM-slutspelet och göra det med 4-1 i matcher.
Det där är en HEMSK fråga! Jag medger utan omsvep att jag är långt ifrån säker på en Leksandsvinst. Vi har aldrig haft lätt för Malmö. En bortamatch mot Malmö i inledningen är ingen måstematch heller. Å andra sidan måste man ha en bra öppning på kvalserien för att få självförtroendet. Mycket talar för Malmö. Var Belfour står är jag inte riktigt säker på. Än.
Grejen är bara att jag inte kan tippa EMOT Leksandshjärtat. Det går bara inte.

Naturligtvis vinner vi ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.