Peace and Love

Jag måste ägna några ord till åt Peace and Love. Jag och en annan tonårsmamma åkte ner i somras med fyra 15-åringar och faktum är att det är en av de bättre festivaler jag varit på. Så bra att jag och min man i år bokade hotell och festival i julklapp åt hela familjen faktiskt.

Det enda som var jobbigt på Peace and Love var att det var så sjukt många band man ville se att man fick ångest en gång i kvarten ungefär. En salig blandning av artister för precis alla smaker. Och jag insåg där att jag nog har ganska bred smak ändå. Jag sprang som en galning mellan Hanoi Rocks, Mando Diao och Tomas Di Leva för att hinna glutta på Timbuktu och Sahara Hotnights. Jag fick välja bort Jazon Mraz för att jag helt enkelt inte hann, och jag fick skippa Kjell Höglund för att hinna Tingsek innan Alice Cooper ( som jag iofs hade sett live förut). Det var bara Marit Bergman som inte krockade tror jag. Ja och så mina älsklingar i The Ark förstås. Jag har sett The Ark många gånger sedan den första sommaren 2001.

Den stora grejen i fjol för mig var att se min ungdomsidol Iggy Pop live. Helt fantastiskt.
Så fantastiskt att mitt korsband slutligen havererade totalt. Nu är det läkt, jag har simmat mig i form och jag räknar med att klara hopp-påfrestningen i sommar när jag ska se Sex Pistols. Visserligen utan Sid men det ska ändå bli häftigt. Och jag är onekligen sugen på att se MA Numminen också. Och De lyckliga kompisarna med "Hockeyfrilla" förstås! Och W.A.S.P. Undrar om de nackar höns och dricker blod på scen fortfarande?

Eftersom inga scener är bestämda än kan man bara hoppas att det inte blir alltför mycket krockar. Tills det är klart får man ha lite ångest för vad man ska tvingas välja bort. Det här är alltså en fjärdedel av artisterna. De JAG kommer att försöka välja. Tur festivalen pågår några dagar.
Eldkvarn, De Lyckliga Kompisarna Entombed, Hardcore Superstar, Hurriganes, Håkan Hellström, Hästpojken, In Flames, Jason Mraz , Kent , M A Numminen [FIN], Mando Diao, Millencolin, Miss Li, Mustasch, Nationalteatern, Neverstore, Petter , Pugh, Sahara Hotnights, Sex Pistols [UK] , Stefan Sundström, Stonecake, Sugarplum Fairy, Teddybears STHLM, The International noice conspiracy, The Cult [UK], The Hellacopters, The Hives, The Waterboys [UK] , Timo Räisänen, W.A.S.P [US]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.