Bilfrid

Jodå, termometern stannade just under 39 grader i morse också. Jag vill inte ens tänka på vad den visar när jag nu varit uppe och ätit frukost. Jag blir svettig bara av att göra matsäck som jag inte är sugen på ens!
Men ont ska med ont fördrivas. Alltså skippade jag febernedsättande i natt. Feber finns ju liksom där av en anledning, har jag lärt mig. Och den där temperaturökningen brukar vara effektiv mot krabater som intagit ens immunsystem. Det där värmepåslaget blev inte bättre av att minstingen kom upp och knölade ner sig mellan mig och Pär i dubbelsängen, tillsammans med ett fett duntäcke. Jag var på väg att lägga mig på ett svalt laminatgolv flera gånger.

Nåja, nu spar jag på knarket till halv elva för då lär jag behöva det.
Fram till dess ska jag sova och sen ägna tio minuter åt att stoppa ner några få plagg i väskan. Sen får det väl bli en kall avrivning innan drar iväg till Göteborg. Morsan hänger med också, vilket kan vara ett riktigt lyckokast om det nu blir så att jag är helt under isen efter några timmars bilkörning.
Annars ser jag mest fram emot att sitta i bil en hel dag och inte göra något annat än att tänka mina egna tankar, medan Anton ser dvd-filmer på sin bärbara födelsedags-dvd. Han har också mycket noggrant packat en stor kartong med Coca-Colaburkar.
Han har ju inte ens några syskon att slåss med på vägen ner, så allt pekar på en mycket lugn dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.