Snabbmat

Ett snabbvarv runt konsum nyss och middagen borde vara på bordet inom en halvtimme. Min man jobbar heldygn till i morgon bitti och själv har jag suttit i telefon och vid datorn sen klockan åtta i morse, i princip utan avbrott. Vissa dagar är man verkligen en urusel förälder.
Det är ungefär nu jag plötsligt kommer ihåg att jag varken ätit frukost eller lunch. Hur mina barns matstruktur har sett ut idag har jag ingen aning om. Det kanske är lika bra? De verkar inte ha svultit ihjäl än i alla fall. Och eftersom det är 12-åringens fredagsfest så ska jag snitsa ihop någon variant på grekiska pita gyros nu.

Jag har beordrat honom att packa ur kassar, fylla diskmaskinen och duka och eftersom han har fått en ny mobil idag, så är han medgörlig som ett litet lamm. Allt kan köpas för pengar – det är en sak som är säkert.

Själv har jag en vag känsla av att det trots allt är något jag har glömt idag. Jag hade en lista i huvudet i morse, men den är totalt blank just nu. Jag är inte helt säker på att den återkommer med några glas martini, men jag tänker banne mig försöka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.