Tjuvöppning

Anton och hans kompis Noel är ute och provar min morsdagspresent. Jo, jag vet att det inte är förrän i morgon jag skulle ha öppnat det där paketet. Men när sonen hade cyklat ut till Fahlgrens för att handla en morsdagspresent och sedan balanserat hem med ett jättestort paket, ja då var han så exalterad att han inte kunde bärga sig.
"Mamma, du kan väl öppna den nu idag?"
"Men det är ju inte morsdag förrän om tre dagar"
"Jo, men då måste jag hålla den gömd i mitt rum så länge"
"Jag lovar, jag ska inte gå in i ditt rum alls"

En timme senare kom han inkånkades med ett stor paket, inslaget i ett täcke.
"Jag tänkte, det är lika bra att du öppnar den nu mamma, du får ju ändå en massa andra paket på morsdag"
Så jag öppnade den i torsdags. Det var ett femkamps-spel. Ringkastning, golfgrejer, säckhoppningssäckar, träskedar att ha i munnen för sådan där ägglöpning och en massa andra saker. Pojkarna har väldigt skoj och jag nöjer mig med att titta på.

Sonen påminner mig väldigt mycket om min man. Jag tror det var precis sådär han såg ut när han, i ungefär samma ålder som Anton är nu, köpte en pilbåge åt sin mamma i morsdagspresent. Det går liksom i arv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.