Valpen min

Vi har skaffat hund. Kära vänner, jag lovar. Detta är det närmaste hund som någonsin kommer över tröskeln till mitt hus. Den är en så kallad Beanie Babie. En riktig sån där amerikansk företeelse med eget födelsedatum och namn och sånt. Min hund heter Cargo och fyller år dagen efter mig faktiskt. Vi tänker fira ihop för enkelhetens skull. Det skiljer ganska prick 44 år på oss.

Cargo är en present från en tvättäkta svensk-amerikanska som faktiskt är en av de trevligaste människor jag träffat på väldigt länge. Man skulle kunna säga att hon var själva essensen av det bästa med både Sverige och USA. Det är helt fantastiskt vad mycket energi en människa kan överföra på ett par timmar. Och det är faktiskt slående så mycket bättre man mår efter några riktiga gapskratt. Jag hoppas jag kan göra henne rättvisa i min text.

Alla pratar ju om hälsoeffekten av att ha hund och jag bestämde mig för att det är precis det jag ska ha min Cargo till. Jag tycker han vekar lämplig att ha med sig. Därför kommer även jag hädanefter att "gå ut med hunden". Han är blek och vit, lite sådär degig och kramgo i hullet och inte intresserad av att nafsa. Dessutom står det att han älskar choklad. Jag tror vi är tvillingsjälar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.