40-årsfest och vigsel

Idag fyller svägerskan Petra 40 år och kvällen är definitivt vikt för fest i hennes garage. Jo, det blir fest där, i stommen till det som så småningom ska bli garage snarare. Nygjutet golv, tre väggar och ribbtak i trä med plast spänd över. Helt perfekt, plant, stort, ljus och regnsäkert och definitivt japaninspirerat tyckte jag.
När vi igår natt hade pyntat klart och tänt alla ljus för en "lightcheck" eller vad man ska säga, så var det så fantastiskt fint!
Sen kom min bror och undrade om vi skulle ha seans. Inget sinne för romantik just då inte.

Det hände en mycket märklig sak i morse också. När vi klev upp var vi ensamma i huset. Fatta. Sofia var i Umeå på middag igår kväll, Petter var på partaj med sina kusiner, Julia var på tjejfest och Isa sov över hos en klasskompis. Anton var den enda som var hemma i natt, men han åkte på fotbollscup till Vännäs tidigt i morse.
Det är näst intill spöklikt att vara två vuxna ensamma i ett stort hus bara sådär. Det är svårt att tänka sig att det kan bli ens vardag så småningom.

Dagen är ganska späckad. Jag har hunnit med en vigsel vid lunch, nu ska jag jobba på hockey om en halvtimme och sedan blir det 40-årskalas natten lång. Ja eller i alla fall till midnatt som Petra sa. För sen går dagen över till den 7 september och då fyller Petter 20 år. Så det kanske blir dubbelparty där då.
Vi lär ha dagen räddad i morgon också med dubbla fotbollsmatcher och 20-årskalas. Men oj vad kul det ska bli!

2 kommentarer

  1. ÅsaW

    Jag kan ju alltid komma upp och hålla seans. =)
    Hoppas det blir kanonkul! Och det där med att vara utan barn, det känner jag igen fast jag bara har två. Det är lite skumt, ovant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.