Vi hade i alla fall tur med vädret

Vi hade i alla fall tur med vädret. Det var riktigt skönt att hålla på och röja ute. Jag har dessutom bejakat barnarbete, utan minsta dåligt samvete. Anton och hans kompis N har burit trädgårdsmöbler och barksäckar, plockat in studsmattan och tömt mina krukor. Det blir en lämplig uppvärmning inför matchen.
Egentligen är det ganska intressant det där med görande. Ju mindre tid man har desto mer effektiv måste man ju faktiskt vara. Jag vet egentligen inte om jag hade fått mer gjort om jag inte hade haft hockeyn nu om en stund.
Innan dess blir det varm rostbiff från ugnen och hemlagat potatismos. Ja och så bönsallad i någon form förstås.

Min man ska se hockey ikväll, det vanliga lördagsnöjet. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra själv. Röja pannrummet? Det lät inte riktigt rättvist va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.