Sparken

Jaha, Jocke Fagervall får sparken av Björklöven. Min kollega på Lövenbloggen förstår beslutet. Det gör inte jag. Det är inte länge sedan man gjorde en genomgång av hur tränarbyten har påverkat lagen resultatmässigt. Det fanns inget positivt med panik-sparkningar alls. Ändå väljer Lövenledningen att ställa ultimatum istället för att stötta.

Jag blir lite beklämd faktiskt. Kanske mest för att jag tycker att Löven gjorde några riktigt märkliga kickningar av spelare inför den här säsongen och samtidigt behöll spelare som jag var mer oförstående inför.

Sen att Löven har så usel publik att man inte ids gå dit och stötta i motvind är ju bara att beklaga. Jag menar inte att man ska vara okritisk som supporter, inte alls. Men antingen är man supporter och då går man dit, även om det går tungt. Eller så är man en sån där trist j-kel som tycker att det räcker med att se slutspelsmatcher från någon VIP-loge eller TV-soffa. Och ändå kallar sig supporter.

Jag lider med Fagervall. Hade jag nu inte varit nöjd med Leksands tränarduo så hade jag nog kunnat kosta på mig ett samtal till Fagervall. Jag hoppas han hittar ett riktigt bra alternativ. Det blir väl snart någon plats ledig i Timrå eller Luleå kan man tänka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.