Glader

Min 17-åring har varit lite oroad sista veckorna. Hon går medialinjen på Midgård och ska idag ut på så kallad arbetsplatsutbildning, APU. Gamla tiders pryo ungefär. Eller Yo hette det väl på gymnasiet?

Ja hur som helst så har hon plötsligt konstaterat att hon "verkligen inte är en social människa"
Det där fick alla att höja på ögonbrynen. För är det någon man kan förknippa med socialt leverne så är det definitivt hon. Jag kan liksom inte tänka mig annat än att hon uppfattas som glad och trevlig.
Dessutom är hon som gjord för Stand up Comedy. För den munnen och den hjärnan är synnerligen välutvecklad för just sånt.

Nå, nu kom hon hem förra veckan och hade blivit placerad hos Gertrud & Gertrud och undrade om jag visste vad det var. Och det visste jag ju faktiskt.
Det är nämligen två av mina exkollegor på VK som öppnat eget. Den ena, Malin Lindberg, bloggar ju till och med här på sajten så henne kan man till och med hålla koll på!

Det var i alla fall skönt att kunna lugna dottern med att jag var helt säker på att det skulle bli en alldeles fantastiskt kul APU och att hon inte skulle oroa sig det minsta.
Häromdagen fick hon dessutom höra att en av kriterierna för att få vara just där, var att man skulle vara en glad och positiv människa. Hon var alltså rent objektivt utsedd som glad.
Som om jag inte visste.

Fast någon i klassen hade yttrat sig.
" Du tror inte de förväxlade det med prat-glad?"

2 kommentarer

  1. Malin/Gertrud

    Haha! Jag håller med! Glada och humoristiska är de-”tjejorna” som vi kallar dem… (Vi ÄR tanter).
    De försäkrade i morse att de inte tyckte att det var jobbigt att återvända till oss idag. Så det var ju skönt! De är så duktiga och har kämpat stenhårt idag med en massa fotografering.
    De är toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.