Pepparkaksdatorn

Barnen har bakat pepparkakor. Jag har nöjt mig med att skära ut delar till årets ’hus’. Det är ungefär vad jag orkar. Min äldsta dotter hade förresten lagt ut en bild från den beryktade pepparkaksdatorn, i sin blogg.
För den som inte ser det är alla de där små prickarna på skärmen ett intelligensbefriande dataspel som jag blev besatt av. Man skjuter ner prickar från skärmen. Totalt meningslöst, men bra att koppla bort hjärnan med.

För övrigt tittar jag ut över den katastrofala röran hemma och funderar på om jag ska lämna nåt stearinljus tänt i natt och hoppas!
Nä, jag vet, man får inte tänka så.
Åh, jag önskar att jag i alla fall var frisk. Gnällt hade jag sjävklart gjort i alla fall, men då hade jag åtminstone kunnat tvinga mig själv till att röja upp. Nu orkar jag inte ens det.
Well, jul blir det ju i alla fall antar jag.

2 kommentarer

  1. IngMarie

    Jag som trodde att jag var ensam i världen att bli besatt av totalt meningslösa spel. Men hördu! Ta det nu lite lugnt och krya på dig och gör som jag – släck alla lampor och tänd några ljus och vips så syns inte röran. Och du har rätt, jul det blir det iallafall. Sköt om dig;)

  2. Åsa

    Det är ju helt lysande! Vilken underbar byggnation (eller vad jag ska säga när det är en lap) Spelet känner jag igen. Sånt kan jag fastna i också, olika spel i olika perioder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.