Fyra sexa

Det är dags att uppdatera åldern i min bloggpresentation. Mina barn upplyste mig i morse om att jag tydligen försöker stoppa tiden där på 44 år. Kanske var det därför som alla med stor tydlighet hade skrivit Grattis på 46-årsdagen mamma, på alla söta födelsedagskort jag fick i morse.
Åh vad härligt det ändå är med födelsedagar. Fika på säng och så alla paket som ungarna lagt ner sin själ i. För de har verkligen tänkt till och ansträngt sig.

Glasängeln lyser så fint i vardagsrummet, chokladteet luktar underbart och kristall-flytljusen glittrar. Jag lukar gott av Oriflames Gold-deo och Bodybutter Brazil Nut. Och kladdkakeboken ska Julia inviga om en stund, för hon ska baka lite mer födelsedagsfika.

Nä, det är inge synd om mig alls dag. Jag ska bara slå mig ner och ta emot alla gratulationer tänkte jag. För visst blir det några till???

9 kommentarer

  1. IngMarie

    Hoppas födelsedagen varit bra! En vädjan bara – nys inte på Pernilla för då bär hon hem förkylningen till mig och då är jag väck i cirka 6 veckor. Och om jag då nyser på Petter så får du tillbaka den och det vore illa. Krya på dig.

  2. chrille

    om man nu kan ha det som rubrik när man plötsligt blir i femtioårsåldern istället för det mycket yngre fyrtioårsåldern.
    Men vet att sådant där bryr sig nog din lillebror sig om mycket mer

    vi ses på hockeyn

    Christian

  3. Annika

    tänk att det ska uppdateras både här och där… Jag försöker det som en uppGRAdering istället..

    Okej, önskar dig en otroligt vilsam julhelg. Ta väl vara på dig, jag har tyvärr erfarenheter från hjärt krafs så jag ber dig… ”listen to your heart” jag glömde det en gång å det höll på gå åt pepparn.

    Nu väntar jag på nästa uppgradering… 38 dgr kvar till fyra sjua… ouch

  4. maria wilhelmsson

    Hej hopp Monica!!
    Grattis, så skytt du är. Bara positivt, alltså. Din blogg är så rolig, intressant och självutlämnande, Fortsätt så, och jag ska rekommendera din blogg till alla mina kollegor som verkar
    vara sovande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.