Två skott

Jag är ensam hemma . Igen!
Det här börjar nästan bli en vana. Isa spelar handbollsmatch, Julia är på Step-Up och resten är på Modo-Skellefteå.
Det var så gudomligt skönt att vara i ett helt tomt, tyst hus att jag inte ens satte på TV:n för att glutta på elitseriehockeyn.

Istället satte jag på onlinerapporteringen för att se om Linköping tänker vinna serien och göra mig rik och glad. Och så är det bra att se i vilket skick Skellefteå-klacken är i när de kommer hem.
Jag är inte helt säker på om skotträknaren i Swedbank arena är full eller bara allmänt givmild. Har Skellefteå verkligen bara skjutit TVÅ skott och Modo ARTON?
När man själv har barn som är målvakter sitter det där med skotträkningen i ryggmärgen på en ( man räknar hela tiden skott i matcherna själv) och jag kan utan tvekan säga att ganska ofta så undrar jag om de som för statistiken verkligen inte VET hur man räknar skott eller om de bara är ofokuserade?

Jag har faktiskt varit med om att en målvakt fått tre skott på sig i statistiken trots att han släppt in fyra mål. Det är ju ganska unikt med tanke på att mål räknas som skott på mål och det måste vara lite svårt att släppa in ett skott i mål om det liksom går utanför och inte räknas?

Så nu tror jag att jag måste dra igång TV:n i alla fall och börja räkna i Swedbank, för 18-2 låter onekligen som en utklassning. Är Modo på väg upp? Jag som sett fram emot att kunna samåka med alla modoiter till kvalseriematcherna i Swedbank!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.