Blajblaj med fredaj

Jag är nog inte riktigt frisk. För när inget annat erbjöds så åkte jag till Husum för att se deras match mot ÖSK i play off i division 2. Utan att jag hade minsta lilla barn med i matchen. Jag, min man och en hockeytränare och hans fru.

Väl där fick vi sällskap av en av våra bekanta från Nordmaling som var gräsänkling. Lever vi ett fattigt liv eller är hockeygemenskapen så härlig?
Samtidigt ville jag ha koll på Allsvenskan och Allettan online i min telefon.
Träffade några av A-lagspelarna också och hann utvädera Allettan, ett par materialförvaltare som vi åt semlor med. Och en tränare som jag inte träffat på några år. ’Skriver du fortfarande hockey åt VK Monkan?’ och ’Hur går det för Leksand i kvalet då tror du’.
Man känner sig som hemma där.

PÅ hemvägen hörde jag Malmö avgöra mot Almtuna på straffar.

Nu har jag gjort kycklingsallad till sonen och hans kompis som ska iväg på handbollsturnering i morgon. Parallellt med det har jag sneglat på The Birdcage och druckit mig halvt berusad på billigt och blaskigt rödvin i enliters-tetra. I morgon ska jag lägga golv.
Alternativt se till att min man gör det. Och gissa vad? Jag mår förträffligt just nu.

En kommentar

  1. miamia

    Hej hopp Monica!!
    Jag blir så glad över att läsa din blogg – du är verkligen motsatsen till energitjuvar. du förmedlar skratt, igenkännande och
    energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.