22-åringen

På onsdag åkte jag och den övriga familjen till Stockholm för att överraska min dotter som fyllde 22 på torsdag. Vi smög in hos min kompis ( som numera kallas extramorsan) som bor ett par kvarter därifrån för att sova där över natten och sen gratta med fika på säng nästa morgon.
Och nog blev det en överraskning alltid! Vi gick dit klockan nio, och då var dottern i riktig djupsömn efter en hård och våt utekväll med sin kusin och lägenhetskompisen med pojkvän som just kommit hem från Thailand. Vi stolpade in hela familjen med varm choklad med vispgrädde, smörgåsar och paket, precis som vi alltid gör på födelsedagarna hemma.
Lillebror har allt filmat med sin mobil.

Hela dagen var en strid ström av gratulanter. Vasaloppsmorborn, vasaloppsmostern och vasaloppskusinen kom förbi för att hämta "partykusinen" och fortsätta till Göteborg för att hälsa på "pappakusinen" och lilla kusinbarnet. Extramorsan och extrabrorsan kom och en hop med klasskompisar från journalistutbildningen var också där.
"Ja, nu ser ni hur vi firar födelsedagar i Norrland" upplyste Sofia sina något tagna kurskamrater.
Kvällen firades på Olearys med Skellefteå -Linköping.

Den mest uppseendeväckande presenten var nog Sofias kusin som föddes på Sofias födelsedag. Grattis Anders, Maria och Vincent till en dotter och lillasyster!
Vi börjar bli så många att det är lika bra att rationalisera firandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.