Rögle-ett blodigt slag

Konfirmation och födelsedagsfirande är avklarade. Och jag sitter och lyssnar på webradions matchreferat från Rögle-Leksand som kan bli en dyr erfarenhet för Leksand.
Och då hör jag ändå på skånska radion, så den är inte ens leksandsfärgad.
Janne Huokko påkörd med hjärnskakning som följd, Anti -Jussi Niemi inkörd i plexit i en fulgrej av Tjärnqvist så han låg utslagen på isen i en blodpöl innan han bars ut på bår och som kronan på verket åkte Per-Anton Lundström på matchstraff och spelar inte mer idag. Det innebär att Leksand tappar tre backar och har flyttat ner en sån playmaker som Mikael Karlberg på backen.
OM de tar poäng här så är det närmast ett Jerring-pris-läge! Man kan ta en förlust borta mot Rögle i kvalserien, men man har inte råd att tappa sina två bästa backar ur spel, kanske för fler matcher framåt. Ingen av påkörningarna gav en enda utvisningsminut. Domare Rönnmark har totalt tappat matchen. Det går inte att hålla en hög nivå, dvs tillåta mycket, när matchen får den här karaktären.

Såg Västerås vinna över Växjö och såg tacklinegn nordmalingskillen Peter Öberg åkte på. En ful knätackling med en lårkaka för Peter som följd. Gissa om han kommer att ha ont ikväll. Hockey är hårt, det ska det vara. Men just nu känns det väl som att vissa spelare tillåts lite väl mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.