Att bryta ett halmstrå

Sista halmstrået är brutet. Nu är min kvalserie definitivt slut. Som det hela utvecklade sig så kan det här ha varit helt "rätt" resultat på ett sätt. Och nu är jag ganska säker på att Leksand har en mycket bra chans att spela bort Södertälje på torsdag om SSK nu får pisk av AIK på måndag.

Jag får säga som sonen. "Att spela bort någon är ju nästan dubbelt roligt. Dels är man glad för att man vinner sin match och sen är man skadeglad för att man spelar bort någon"
Så sant som det är sagt. Att sänka Malmö var skoj. Att sänka Södertälje vore också skoj. Dock är det lite att välja mellan pest eller kolera vilka man ska skicka upp till Elitserien igen.

För övrigt kan jag nu tuta på alla möjliga människor för min kära bror har fixat tutan och bromsoket så Guldvolvon gick igenom besiktningen med minsta möjliga marginal. Den kan med andra ord gå i skytteltrafik mellan Levaråkern och Norrskenshallen ännu ett år.

En kommentar

  1. LL

    Ledsen Monica men de enda Leksand visat att de kan spela bort är sig själva. Den uteblivna vinsten mot AIK igår säger ganska mycket om Leksands kapacitet just nu.
    Södertälje har genom hela kvalserien visat att det gamla begreppet ”Bra lag vinner även när de spelar dåligt” verkligen stämmer. Hoppas att Södertälje gör en bedrövlig insats i sista matchen. Då vinner de med minst 3 mål. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.