Take and run

Jodå, vi kom iväg till Göteborg och en mer effektiv tripp har nog aldrig den hör familjen gjort. Vi stannade och tankade i Gävle och det var det längsta stopp vi hade efter att vi passerat Sundsvall och barnen i kör hade skrikit Skellefteå-AIK-ramsor med omgjord text , till sin pappa.

’Alla ni som vill ha pizza klappar nu *klapp klapp*’
’ Ge mig ett P, ge mig ett I ge mig ett Z….osv’
’Kom igen visa hjärtat, pappa pappa ge oss pizza’

Eftersom jag inte tänker lära mig SAIKarnas ramsor kan jag inte heller återge alla varianter, men pappan måste ha uppfattat det kärleksfulla budskapet för han insåg fördelarna med att äta hämtpizza i bilen. Det gjorde inte jag.

Så det gick i rasande fart till Huddinge där vi ringde dottern och beordrade ut henne på parkeringen, för att sedan gena till Pizzabutiken som fått vår order om slicade pizzor någonstans mellan Uppsala och Arlanda och sedan göra en ’Take and run’ och fortsätta förbi Södertälje ( där vi skulle ha stannat om matchen mellan SSK och Leksand hade gällt något).

Jag rullade ihop pizzabitar till min man och vi stannde inte förrän vi anlände Göteborg vid midnatt. Snabbast någonsin, det vet jag i alla fall. Igår solade vi hela dagen i Slottskogen och idag blir det en sväng på outlet innan vi ska fira påskafton på ett väldigt onorrländskt vis. Mer om det senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.