Mina skatter

Jag vet ju att den här skiten kommer varje år. VARJE år. Och ändå spar jag det till sista sekunden och hoppas att det ska försvinna. Det gör det aldrig.
Jag vill också ha en deklaration som man bara sätter ett kryss i eller smsar in till skatteverket!
Jag vill inte sitta heldagar i vårsolen och våndas med NEA och N1 och N87 och N672 eller vad fanken de heter alla blanketterna.

För att ljusa upp min sinnesstämning lite har jag ockuperat uterummet och låtsas att jag njuter av våren därute. Och sen kommer min prins och räddar mig och hjälper mig med slutfinishen och så firar vi att det där eländet äntligen ligger underskrivet i det bruna kuvertet som ska läggas på brevlådan. Nästa år, ska jag göra det här i tid. När det är slaskigt, regnigt och trist. Jag lovar.

2 kommentarer

  1. Catta

    Köp hjälp så slipper du våndas. Eller våndas får man kanske göra ändå, i alla fall om man plötsligt visar sig få en fet restskatt igen. Blä. En anställning hade inte varit dumt…

  2. Annika

    jag vet precis hur du känn det.. det här året hann jag precis ansöka om anstånd med att lämna in deklarationen. Finns inte en chans att jag hinner få till bolagets papper innan midnatt. Inte för att jag fått ok än, med anståndet men jag utgår med en positiv attityd och hoppas på en regning helg i framtiden innan den sista maj, typ. Härre gu, vi har haft SM ihelgen och NM i nästa. Inte hinner man såna världsliga saker som deklaration. Lycka till. Hoppas du hinner i år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.