Hipp hurra

Min man fyller år idag. 46 år. Han är ikapp mig nu med andra ord.
Det intressanta i vår familj är att man aldrig riktigt vet hur många och vilka som kommer att dyka upp på sängkanten på födelsedagsmorgonen. Ofta är det något eget barn minus och några andras barn plus. Vi har en hel del översovare här. Så även idag när en "utbys" åttondeklassare dök upp i dubbelsängen i morse.

Detsamma gäller morsdag och farsdag. Det är många som firat min man med fika på säng på farsdag genom åren. Jag undrar hur många av dem som är hans ungar??

Just det där att vi har "flexibel familj", innebär att man faktiskt tänker till kvällen innan sin födelsedag så att man åtminstone är anständigt klädd. Det vill säga klädd över huvudtaget. I någonting mer än täcke. Jag har en vag känsla av att mina barn definitivt inte skulle gilla att deras mamma ligger naken i sängen när deras klasskamrater gör entré i mitt sovrum.
Så därför var min man uppklädd i morse. I sina snyggaste boxers.

3 kommentarer

  1. äldstdottra

    …jag var då inte anständigt klädd när ni rumlade in hos mig oanmälda på min födelsedag! Man lever och lär 😉

  2. Åsa

    Jag tycker det låter underbart! Ni är kanon, du och maken. Är så trött på alla inskränkta trångsynta människor som inte kan se andras behov.
    Jag är säker på att maken var snygg i sina boxer. =)

  3. Ann Ständig

    Sådan tur att NI är samma vanliga vuxna som finns i sängen…. Det skulle vara jobbigare att hitta oväntade personer där kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.