Människojuicen

Känsliga läsare varnas. Jag är rädd för att om Freud eller någon drömtydare skulle få syna mina drömmar, så skulle jag få en diagnos av något slag. Jag brukar drömma konstiga saker, men den sista veckan går till historien. Kanske var det den där fullmånenatten som satte igång det hela.

Jag drömde i alla fall att jag skulle göra ”människojuice”. Redan där kan man ju undra om det är ett särskilt säljbart produktnamn.
Ni som vet hur en råsaftcentrifug fungerar inser vart det börjar luta. Det låter inte trevligt.
Av någon anledning tyckte jag att min man vore perfekt att göra juice av. Men han var för stor för att gå ner i vår råsaftcentrifug, så jag tvingade honom att stoppa ner två fingrar.
Det gick fint det.
 
Själv stod jag och såg på hur den lilla muggen fylldes med en gulaktig saft som uppenbarligen pressats ur min mans fingrar. Så småningom började det rinna lite rött längs kanterna så jag slog av. Man vill ju inte att blodsmaken ska bli alltför påträngande.
Min man såg blek ut. När jag tog upp hans blödande fingrar ur centrifugen var de en halv centimeter tjocka och såg väldigt urvattnade ut. Dessutom blödde han ordentligt.
 
Innan jag hann börja med nästa fingerpar eller såga upp honom i bitar lagom för en råsaftcentrifug, vaknade jag. Och tro mig, jag har mått illa av den där drömmen i flera dagar.
Alltså, hur sjuka drömmar kan man ha utan att betraktas som instabil?
Och framför allt: Vad betyder drömmen??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.