Dagens dubbel

Nackdelen med dubbelarrangemang hade jag förbisett  när jag radade jupp fördelarna med att ha ungarna på samma utflyktsdag. Visserligen kunde min man göra en stor kycklingsallad som delades i två byttor. igår. Men jag hade inte för ett ögonblick funderat på om vi kunde behöva två utflyktsryggsäckar ( ja ryggsäck är ett måste när man ska gå längs en vandringsled en lång bit)
Det blev jag varse för tio minuter sedan när jag vinglade omkring i trötthetens tjocka dimma och trodde jag hade läget under kontroll. Och när man är trött tenderar små problem att te sig gigantiska.

Well, vi fick vända upp och ner på storebrors ryggsäck och nu är alla nöjda och glada.
Dessutom hade den effektiva sidan av mig pantat samtliga halvlitersflaskor i plast häromdagen. Väldigt dumt insåg jag i morse när jag stod och hällde över saft till burkar för att kunna använda flaskorna.

Jag förstår fortfarande inte hur det kan hänga regntunga skyar över mitt hus, när soluppgången var så fin för tre timmar sen.  Nu ska jag återgå till sängen och sova en timme till så kanske jag är lite klarare i knoppen inför nästa jobb halv tio.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.