Dubbeldusch

Tvättmaskinen går för fullt, men det är också det enda som går för fullt. Eftersom min man och son såg baseboll till vid tretiden i natt, så är det djupa snarkningar just nu. Jag sitter och jobbar och mellan varven kollar jag tvätt och torkning.

Om ett par timmar är det dubbeldusch med Descutan för Petter och då måste han ha helt rena klädbyten och handdukar efter det.
Sen är det samma procedur ikväll och i morgon bitti. Det innebär att det går tre hela klädombyten inom 20 timmar och våra packningsmöjligheter är något begränsade. Alltså tvättar jag nu medan han sover. Sen kliver vi i kläderna och drar mot Göteborg.
 
Vi hade en diskussion igår om vad han skulle ha för kläder när vi åker på Orthocenter i morgon. Jeans tyckte han. Träningsbyxor tyckte jag. Nu vet ju inte jag riktigt hur ont han kommer att ha, eller hur stel han kommer att vara efter operationen, men allt sunt förnuft och kvinnlig 46-årig erfarenhet säger att man inte är riktigt så kaxig efter sånna ingrepp. Bara en så enkel sak som att dra på sig ett par byxor kan faktiskt kännas rätt så drygt.
 
Vi får väl se om det blir mamma-målar-fan-på-väggen.stuket eller jag-har-väl-haft-ont-förr-och-man-är-aldrig-för-sjuk-för-att-gå-på-hockey-stuket som ligger närmast sanningen.
 
Jag ska i alla fall kolla om man kan se hockey på någon bar i morgon kväll.
Jag hoppas på att Petter blir utskriven innan sju i morgon kväll. Ingen kan väl på fullt allvar begära att jag ska sitta på en uppvakningsavdelning utan TV när det är Leksand-Mora????

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.