Mug shots

Jag fick just senaste rapporten från Isa och hennes kompis  som gör sin prao som informatörhos utvecklingsledaren för drog- och brottsprevention i Haninge. De har varit på träff med justitieminister Beatrice Ask och intervjuat Stockholms länspolismästare Carin Götblad i eftermiddag. De hade fått en pärm med uppgifter att göra under veckan, så det är ingen risk för uttråkning i alla fall.
”De har verkligen typ satsat” sa Isa.

 
På förmiddagen hade hon fått göra en presentation av sig själv som skulle sitta i personalrummet så folk skulle veta vem hon och hennes praktikkompis är.
Ryktet säger att de hade tagit ”mug shots” på sig själva. Sånna där bilder som polisen tar när man blivit arresterad. Framifrån och i profil. Det låter som min dotter.
Jag undrar om hon såg Filip och Fredrik igår kväll?
Nu skulle de äta middag med Sofia och göra matlådor, innan de skulle åka in till Globen och kolla runt lite. Det går ingen nöd på dem.
 
Vi andra i familjen lever ett mindre glamouröst liv. Julia sitter utan middag på trafikskolan och pluggar trafikregler i panik, maken jobbar sent och Anton och jag sitter ensamma i vårt stora hus och känner oss just…ensamma och eländiga .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.