Häxan i Nordmaling

Jag träffade en bekant när jag var ute på samhället. En som har många synpunkter och som alltid skrattar lika gott åt upprörda nordmalingsbor och tycker att jag borde gå ännu hårdare åt makthavare och tjänstemän. 

”Vad har du skrivit för skit om Nordmaling nu då?” undrar han med ett brett leende.
”Ja, förmodligen något som någon känner sig träffad över eftersom vissa är så upprörda” svarar jag.
”Ja det är förfärligt att du drar upp kylskåpen igen, vilken häxa du är” säger han glatt.
”Kylskåpen? De ska ju bort! Är det också en negativ nyhet? Det skulle i och för sig inte förvåna mig, det finns säkert någon som har synpunkter på det också” suckar jag.
”Ja, det är klart det är negativt för Nordmaling. Var ska alla som hämtat gratis reservdelar från de där skåpen i tio år nu hämta reservdelar?”   säger han.
”Du förstår, nu kommer du att bli kommenterad på nätet som reportern som var negativ och satte P för fattiga nordmalingsbor, återvinnare, miljövänner och sånna” fortsätter han med ett ännu bredare leende innan han önskar trevlig helg.

 
Tänk att man aldrig har tänkt på hur bra det har varit med den där kylskåpssamlingen.
 

2 kommentarer

  1. Erik

    Monica du gör ett bra jobb o granskar makt-eliten , fortsätt gräv ( djupare ), skadar inte att sanningen kommer fram det är många saker i denna kommun som går fel gång på gång utan att någon lär sig av misstagen. Man kan inte mörka dåliga nyheter för att det är ont om de goda / Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.