Är Gud AIK:are?

Jag konstaterade igår att Gud måste vara AIK:are. Det var inte bara en gång han satte ner fingret på isen igår, antingen som krokben för Leksandsspelare eller för att skymma sikten för domaren. Försöker han säga något till mig?

Det är aldrig lätt att döma inför ett fullsatt Johanneshov. Men igår, när identiska situationer kom minuterna efter varandra flera gånger, så blev det nästan skrattretande.  
Mest tydligt blev det när Leksand jagade kvittering och Kollar blir hakad när han kommer fri. Ingen straff och det säger jag inte mycket om. Men när AIK får sitt friläge minuten efter i en identisk situation och domaren blåser straff så blir jag galen.
 
AIK:s 3-1-mål liknar inget jag sett någonsin tidigare. Det var så att jag funderade på om Leksandsspelarna hade fått betalt av något spelbolag. För hur stora är oddsen på att två Leksingar krockar med varandra i anfallszon och faller, en AIK:are tar pucken och åker mot Lotvonen som helt obegripligt ramlar på blålinjen och så kommer två AIK.are fria?
När hände det senast att tre spelare ur samma lag faller samtidigt i anfallszon??
Alltså var det bara att förvänta sig att 4-1 kommer på en liknande bjudning från Grand Pierre.
Jag förstår att Jocke Eriksson blev vansinnig.
Det blev nämligen jag också.
 
Om man bortser från det så var det en bra match. Leksand höll tätt i dubbla fem mot tre-lägen i nästan fyra minuter. Bokhyllan står på plats och lagom till barskåpet var fyllt så hittade jag en låda till med sprit. En liter Tequila, en liter Ouzo, en liter Dubonnet, tre liter  av olika vodkamärken med smaker av persika, vanilj och äpple, en liter Bacardi och en liter Kanelschnaps som min man hade tagit en kork ur men sen förmodligen förpassat till hörnet med odrickbara sorter. Som bonus fanns där också en skvätt hederlig Carlshamns flaggpunch, en halv flaska hjortronlikör, och en slatt Grönstedts konjak.
Borde jag ha fest?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.