Kissnödighetens dilemma

Sen 3.51 har jag varit kissnödig, men för medvetslöst trött för att ta mig till toan – fram till klockan halv nio! Alltså, det gick helt enkelt inte att kravla sig ur sängen bara.
Det är väl det dummaste man gör, att inte tvinga sig själv att gå upp direkt så att man kan somna om sen? Men man är ju inte den smartaste alla gånger den tiden på dygnet.
Och man vill ju inte riskera att piggna till, inte heller att kissa i sängen. Så istället blir det något mellanting som är helt värdelöst. Ja, att man inte kissar ( varken i sängen eller på toa) och fortsätter att vara riktigt  trött, men ändå inte sover ordentligt. Ni fattar.

Jag var så sjukt trött igår kväll. Från middagen och framåt gick jag bara och funderade på hur fort jag skulle kunna gå och lägga mig med mina vetekuddar. Eftersom hela gräsmattan var full med lekande tonåringar kändes det som att jag borde vara uppe åtminstone till det klingade av. Sen hann jag knappt puffa till mina kuddar innan jag sov. Långt före både barn och man. Ändå skulle jag lugnt kunna sova hela förmiddagen. Vårtrött?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.