Packartagen

Vi håller på att packa inför färd till Stockholm tidigt i morgon bitti. Min man har varit med sönerna i Skellefteå för att följa sin pappa till läkare medan sönerna varit farmorvakt åt sin dementa farmor. Jag har bäddat sängar åt lillebrors familj från Göteborg som ska bo här medan vi är borta, packat den gemensamma packningen och vikt hundra korgar tvätt.

Nu håller Isa på bränner en samlingsskiva med våra önskelåtar. Vi har 16 minuter var att förfoga över. Jag fick 44 sekunder extra för att jag valt så bra låtar…eller för att Isa var snäll. MIn tid upptas av bland annat The Ark, Four seasons och Perssons pack med Jakob Hellman. Jag har taktikvalt bort Wannadies eftersom jag litar på att min man väljer med någotn låt av dem. The Hives borde Petter ta med. Det gäller att kalkylera rätt.
 
Julia har filmkväll med sina jämnåriga. 18-åringarna ser Glasblåsarens barn. Uppenbarligen är den lika spännande nu som när hon såg den när hon var åtta år eller något.
Själv har jag just begått ett rejält klänningsmord. Min svärdotters långa mörkblå balklänning i satin och chiffong är numera knäkort. På hennes begäran förstås. Själv tyckte jag det var så nära helgerån man kunde komma i klänningsvärlden.
Min man brer matsäck för fulla muggar, så vi äter frukost på vägen ner i morgon.
Som vanligt blir det alldeles för sent i säng. Men sen väntar några sköna dagar med barn och kompisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.