Rastlös väntan

Det är märkligt. Rastlösheten kryper i mig. Gång på gång hinner jag fundera varför.Och ändå vet jag ju svaret. Ikväll är det dags. Leksand- Mora i premiären.

Man är så sjukt peppad och laddad samtidigt som det gnager en del i en. Aldrig under åren i den här serien har jag varit osäkrare än nu på var Leksand står. Utan Tomas Kollar och utan elitseriebacken  Eric Moe ikväll dessutom.
Som om inte det vore tillräckligt måste man lära sig det nya arenanamnet också.
Tegera Arena. Tegera Arena. Tegera Arena.
P-O Ejendal som äger namnrättigheten till arenan ville byta Ejendals  till Tegera och då blir det så. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.
 
Riktigt intressant (eller i värsta fall riktigt oroande) ska det bli att se hur det går på målvaktssidan i år. Erik Hanses var kanon i J20, men är fortfarande ung( född 1990) och relativt oprövad.
Galbraith blandar och ger, vi får se hur det utvecklas.
Men vad tusan. Vi har pigga och orädda juniorer. Vi har en del rutinerade ”gamlingar” som Kollar ( hela 28 år!) Bergenström ( 30 år!) och Hägglund ( 28 år!)
Nu kör vi!
 
 
Dagens smidigaste: Ett stick i armen och blod i röret på direkten.
Dagens osmartaste: Att ge mig in på att försöka lämna ett urinprov när jag har varit fastande sen 20.00 kvällen innan. Jag kände mig som en femåring som försökte och försökte innan jag skamset fick ta med mig ett rör hem för att lämna i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.