Cake and cake and cake….


Skönheten Bell i sin ätbara balklänning. Jag kan meddela att tårtan inte såg fullt lika aptitlig ut när man hade börjat skära i den.

När min man hade burit ner tårtan till Disneypartajet igår kväll konstaterade han att det nästan var lite läskigt att se en hel hop snart-20-åringar sitta uppklädda för barnkalas. En flashback liksom, men ändå inte!

Hur som helst så var dottern på ett strålande humör och det lät som att det var väldigt skoj där nere. Och man vet ju själv att förfesten alltid är roligare än utekvällen sen!
Dottern fick dessutom en Disneytårta med ätbart fotomotiv med favoritprinsessorna på, så vi har haft en hel del tårta att äta idag.
Morsan och hennes sambo kom förbi och så hade vi ju son och flickvän, Isa och hennes kompisar och så Julias kompis som gjorde en repris på gårdagen och klämde i sig lite till. Ändå står det tårta kvar i kylen och själv kan jag inte ens tänka på det, utan att det står mig upp i halsen.
 
Dagen har tillbringats med jobb från tidig morgon till ikväll och nu känner jag mig slut som artist. Jag längtar bara efter att få sträcka ut mig i sängen och domna bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.