Den första dubbeldagen

I morse när jag slog upp ögonen strax före sju gjorde jag omedelbart en tidsresa till den här dagen för 24 år sedan. Jag kan riktigt känna hur medvetslöst trött jag var och hur fruktansvärt ont jag hade just då. Sofia var i antågande. Men en dryg timme senare var det klart.
I min journal stod det att jag var en ”24-årig I-föderska”. Det är just den meningen som etsat sig fast i huvudet på mig.
Därför känns det lite extra just idag när min förstfödda fyller 24 år! Jag kan bara inte tänka mig att jag var så ung när jag fick henne! Gift och allt. Och det känns som att jag gärna väntar en massa år på barnbarn!

Det känns alltid konstigt att fira barnens födelsedagar ” på håll”. Som tur är åkte Petter ner till Sofia igår, med en del paket i väskan. Han hade i familjens firaranda förstås fixat fika på säng till sin storasyster i morse. Nu firar de för fullt med kusiner och kompisar i huvudstaden.
Vi övriga åker på ett helt annat kalas och firar. Min otroligt söta brorsdotter Olivia fyller 2 år idag så tårtätning blir det i alla fall. Trots alla uteblivna VM-guld idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.