Är det varulvar i farten igen? Eller finns…

Är det varulvar i farten igen? Eller finns det något annat skäl till att det sovs lite oroligt i dubbelsängen de här nätterna? Kvalserier ochslutspelsdrömmar? Jag vaknade i alla fall strax före 4 och sen dess har jag testat några olika omsomningsmetoder.
Jag började med positivt tänkande ochLeksands straffvinst mot Västerås igår. Fullständigt värdelös metod eftersom jag blev väldigt uppspelt av tankarna på Jesper Ollas sjukt snygga straff.
Jag bestämde mig för att byta taktik och träna avslappning. Jag gick igenom muskel för muskel för att känna var träningsvärken hade satt sig efter att Isaoch jag skottat bort oändligt många kubik kompakt snö från altan igår. Jag var kanske inte tillräckligt fokuserad på det för istället började jag fundera på hur jag skulle få loss lilla grillen från baksidan och grilla korv på vår skottade altan i solen på framsidan – och då blev jag hungrig istället!
Äta på nätterna har jag dock aldrig roat mig med, men nu börjar jag ångra att jag inte gick ner och tog mig en mugg varm mjölk eller något för jag är fortfarande klarvaken. Tankarna på att slänga in en tvätt, plocka ur diskmaskin eller att göra musli var dock lättare att skjuta åt sidan.
Nu funderar jagpå hur man bäst firar internationella kvinnodagen och huruvida jag ska göra alla semlor laktosfria eller inte. Det borde vara lika uttråkande som att räkna får!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.