Lådhögen

Jag har i flera dagar stirrat på en hög kartonger i hörnet i vardagsrummet. En del är julpynt, en del är storsonens hemflyttade bohag, en del är stordotterns hemflyttade överblivna, en del är gamla genomgågna tidningar. Jag trodde att jag skulle hinna ta itu med den där högen i helgen, men jag hade tydligen förträngt att min lillebror från Göteborg skulle komma hit. Och jag vill ju gärna ha en anledning till att slippa göra något åt den där högen.

Anledningen till hans blixtvisit är att de skulle ut och överraskningsfira min yngsta lillebror som fyller 40 år i veckan. Det verkar ha varit en trevlig lördag, och det var en ganska sliten skara som låg utslängd i vardagsrummet hela söndagen.

Igår kväll skjutsade vi lillebror till tåget i Umeå och kunde konstatera att det var bättre väder än när jag hämtade honom i torsdags morse. Vi får se hur det ser ut när han dyker upp till helgen igen, för då är det den officiella festen för lillebror och lillasyster som logiskt nog också fyller 40 eftersom de är tvillingar.

Detta blir med andra ord en riktig partyvecka med kalas i tre dagar för olika personer och en konfirmation ovanpå det på söndag. Dessutom kommer som sagt brorsan tillbaka på fredag men då med hela sin familj och vår stordotter kommer från Stockholm . Det blir fullt hus så jag tror vi behöver den där ytan som just nu upptas av kartonger. Varför ska det vara så jäkla svårt att ta sig i kragen och få undan den där skiten nu?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.