Instruktion om hur man totalt raserar en…

Från mobilen

Instruktion om hur man totalt raserar en snyggt inredd studentetta på tio sekunder. Det var bara att ställa in väskorna så var det kört! Min man konstaterade att stordotterns myskuddar i sängen upptar minst tre kubik av lägenhetsutrymmet.
Igår flanerade vi på stan, jag drack hämtkaffe från Waynes med en kompis i solen på trappan till Klara norra kyrka,vi fick med oss ett ansenligt antal reklamförpackningar av en ny sorts bregott och avslutade stadsturen med god restaurangmiddag. Dagens kulturinslag var att jag tvingade Anton att läsa Strindbergscitaten på Drottninggatan fram till hans gamla hus som numera är museum. Strindberg har ju sagt en del märkliga saker minst sagt. På sönernas begäran åkte vi dessutom till Högalidsparken för att titta på trappan och minnesplatsen där Ifk-supportern blev ihjälslagen, det vi lyssnade på på P3 dokumentären på väg ner. De har visst laddat hem Palmemordet också så jag gissar att det blir en sightseeing på det gathörnet och flyktvägen uppför trapporna till Mästersamuelsgatan nästa stadstur.
Det är i alla fall ett fantastiskt sätt att skaffa sig nutidshistoria. Och jag jobbade bara ett par kvarter från gathörnet på Sveavägen där Palme mördades. Jag hade gått den vägen till tunnelbanan från jobbet dagen innan. Jag tar alltså på mig guideuppdraget med stor entusiasm!
Med samma gnista har jag just fått min man att kliva upp och gå en morgonpromenad med mig i Visätraskogen nu. Solen skiner och blåsipporna blommar. Ungarna sover sött. livet är härligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.