Queen i baren

 

Jag är hög idag. Inte ett dugg liksom ”bakfull” utan bara hög. Solen skiner och fåglarna kvittrar och jag känner mig ungefär som att jag skulle kunna ta mig för precis vad som helst idag och gå iland med det. Tänk att en hockeymatch kan göra så stor skillnad. Och tänk att resultaten i de två andra kvalseriematcherna också bidrar till det.
Jag vaknade pigg och utvilad vid sex-tiden i morse efter fyra timmars sömn. Innan jag liksom hade hunnit koppla hjärnan till magkänslan så visste jag bara att det här var en bra dag att vakna upp till. I nästa hundradel insåg jag att kvalserien var igång och att Leksand för en gångs skull fått en drömstart, dessutom välförtjänt och det i en match som jag varit grymt orolig för. Snacka om orsak-verkan.
Jag har läst allt som går att läsa om första omgången i kvalserien. Jag har finkammat och njutit av varenda liten stavelse överallt. Matchen kunde man liksom aldrig njuta av just i stunden, annat än precis vid Leksands tre mål. Det är liksom bara en fruktansvärd nervpers och ett evigt sneglande på klockan som jag bara ville skulle gå fort, fort, fort i matchen igår.
Men det finns ju ingen tid att vila så mycket på lagrarna. I morgon smäller det igen. Hemmamatch mot Timrå. Laget måste ladda om snabbt, nollställa sig. Jag kan passa på att njuta en dag till.
Fram till nedsläpp i morgon eftermiddag är jag liksom Queen i baren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.