Tidsförlust och andra förluster

I inledningen av den tredje perioden hände det. Jag fick plötsligt så sjukt ont i magen. Jag kunde inte ens sitta kvar vid TV:n utan fick kapitulera totalt. Jag hade så ont att jag inte ens var medveten om att Rögle gjorde 4-1, trots att jag hörde TV:n som i ett töcken. Efter närmare en timme på alla fyra på badrumsgolvet, med svetten rinnande, magkramper som jag vet inte vad och kräkningar i parti och minut, så var jag helt slut. Magen totat tömd på alla upptänkliga sätt och bara jag försökte resa mig upp så rörde sig väggarna runt omkring mig. Otroligt obehagligt. På skakiga ben tog jag mig till slut  tillbaka till vardagsrummet och konstaterade att matchen var slut. Precis som jag. Jag vet inte när jag varit så panikartat dålig på väldigt länge. Jag sjönk ner i soffan och sov en timme, som klubbad.

Efter det har jag försökt peta i mig vätska och kurera mig med vetekudden på magen. Jag vet liksom inte riktigt vad som hände. Det påminde en hel del om njurstensanfall som jag haft ett par av tidigare, för ett antal år sedan. Men det påminner också om sonens maganfall för två veckor sedan. Hur som helst så är det bara att bita ihop.
 I morgon bitti kvart i sex ska den unge sonen och klasskompisar köras till Umeå för att ta bussen till Hemavan med skolans Friskvårdsgrupp. Notera sommartidsomslaget och fatta att det innebär att vi ska vara i bilen på väg kvart i fem enligt dagens tideräkning. Jag kan inte påstå att det kändes så väldigt lockande just nu, men jag kommer att kunna sova hela söndag sen om jag vill. Rätt vad det är behövs det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.