Alla i tid och packningen lastad. Det kan…

Från mobilen

Alla i tid och packningen lastad. Det kan ju onekligen vara lite spännande såhär vid sommartidsomslaget, när man har en tidig morgontid att passa . Dessutom i Umeå vilket kräver en timmes resa också.
Mobiltelefonerna har gått varma bland ungarna för att ringa och kolla de av klasskamraterna som skulle kunna vara i farozonen för att försova sig. Det Var becksvart när vi klev upp vid det tragiska fyrasnåret enligt vintertid… för det var ju givetvis enligt den "normala" tiden man gick och la sig igår och det var givetvis också den som satt i kroppen liksom. Det var en ganska dämpad stämning vid frukostbordet om jag säger så. Jag gissar att de kommer att sova lika gott på bussen som jag planerar att sova i soffan när Jag kommer hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.