Ödeslotteriet

Jag ska besikta guldvolvon idag. Efterbesiktning. Efter många turer med mycket ilska, gråt och ont i magen så är den äntligen i ”besiktningsbart skick”. Lillebror fick till slut rycka till undsättning och besparade mig därmed en högst sannolik hjärtinfarkt! Tack! Jag lyckades dessutom kunna omboka min tid från torsdag till fredag, på en av de mindre stationerna i Umeå. Jag kände mig som en högvinstvinnare.

När jag glad i hågen berättade för väninnorna om mina förestående äventyr idag upplyste de mig om att jag kanske borde kolla att min station inte var uttagen i strejk?!?!
Alltså, hur har detta faktum kunnat gå mig förbi?? Jag var nära att bryta ihop igen innan jag ens hade kollat. Jag stod nämligen och valde mellan två olika stationer för ombesikning. Och man vet ju hur det går. Lagen om alltings j-vlighet osv.

Efter en koll på nätet så visar det sig nu att jag i ödeslotteriet på ren tur lyckats välja den av de två stationerna som INTE strejkar. En 50-procentare!
Frågan är om detta innebär att jag har turen på min sida idag? Eller innebär det att jag har förbrukat min tur?? Det lär jag väl bli varse om några timmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.