Ikappsova

Vi åkte vid 23-tiden från Stockholm på tisdag kväll och jag försökte sova fram till någon timme innan Sundsvall, eftersom min man körde första biten. Strax efter fyra på onsdag morgon körde jag in i Lögdeå och lämnade flicka nr 1. En kvart senare lämpade jag av maken i Nordmaling och fortsatte mot Umeå.
Jag tog mig friheten att lämna dottern nästan först eftersom hon hade nationella prov i spanska som första lektion och sen naturkunskapsprov på eftermiddagen. Även om tjejerna sov i bilen så sover man ju inte så himla bra sittande i en skumpig chrysler.

När jag lämnat av den sista tjejen hemma i Holmsund strax före 06.00 åkte jag upp till dotterns lägenhet och slumrade till ganska exakt en halvtimme innan jag blev väckt av telefon. Jag somnade om igen och blev väckt av klockan som meddelade uppstigning för att köra dotter och företagarpackning till skolan.

 Så mosig som jag var i huvudet igår var det länge sen jag var. Det måste vara åldern! Jag vågade inte somna till under dagen för jag trodde aldrig jag skulle vakna och fungera i skallen efter det!
Det blev en mycket tidig kväll för undertecknad som uträttade ett storverk när jag höll mig vaken till kvart i nio! Efter 11 timmars sängliggande kravlade jag mig upp med värkande rygg. Jag är inte gjord för liggande fullt tydligt. Däremot är huvudet väl fungerande och ikappsovet idag och det är väl alltid något att vara glad för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.