Njuta av nuet

Man är alltid i olika fas i livet. Eller olika falla ödets lotter – just idag. Det där med att leva i nuet gör ju att det roliga man hade igår inte uppväger om livet är jävligt trist idag.
Så i soffan hemma sitter en ilsken unge efter att ha förlorat dagens brännbollsfinal. Samtidigt så får jag ett sms från lilldottern som har fått Midgårds mattestipendium och 1000 spänn för andra året i rad. Win some loose some liksom
Mellandottern kom hem från London igår, med en liten suck över att resan var över. Samtidigt hade hennes storebror landat på läktaren i Kiev och tittade på EM-fotboll. Förlust för Sverige visserligen, men inte går det någon större nöd på honom för det.

Själv var jag ute i stugan igår med min inlånade ”handyman” och bar sten och bruk, medan han murade skorsten åt mig. Sen åkte jag raka spåret till flyget och hämtade hem de kvittrande damerna och missade halva fotbollen. Idag rensar jag ogräs och röjer ett kopiöst rörigt hus efter allt flängande. Då är det skonoingslöst svårt att njuta av nuet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.